Hastanemizde Haftalık Çay Saati Programı Başladı.
13 Aralık 2021

• ÇAY SAATİ 01.JPG
  • ÇAY SAATİ 02.JPG
  • ÇAY SAATİ 03.JPG

Hastanemizde Haftalık Çay Saati Programı Başladı.

Personelimize yönelik Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa KOZAN’ın makamında FTR1 ve Gastroentroloji servis hemşirelerini ağırladı.

Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Elif TİNEL ve FTR1, Gastroenteroloji Servisinde çalışan personellerimiz ile çay ve kuru pasta eşliğinde sohbet edildi. Personellerimiz bir yandan çaylarını yudumlarken bir yandan da sohbet ettiler. Başhekimimiz yaptığı açıklamada çay saati etkinliğinin bundan sonra düzenli olarak her cuma günü yapılacağını ve bu etkinlikle çalışanlarımıza daha yakın olmayı ve çalışırken karşılaştıkları sorunların çözümüne katkı sağlamayı hedeflediklerini belirtti.

Çay saatine katılan personellerimiz bu etkinlikten çok memnun kaldıklarını ve Başhekimimize böyle bir imkan sunarak ve kendileri ile yakinen ilgilendikleri için teşekkür ettiler.