Yozgat Şehir Hastanemiz Gebe Okulu Anne Adaylarının Mezuniyet Sevinci.
30 Kasım 2021

• GEBE OKULU 01.JPG
  • GEBE OKULU 07.JPG
  • GEBE OKULU 02.JPG
  • GEBE OKULU 03.JPG
  • GEBE OKULU 04.JPG
  • GEBE OKULU 05.JPG
  • GEBE OKULU 06.JPG
  • GEBE OKULU 12.jpeg
  • GEBE OKULU 11.jpeg
  • GEBE OKULU 10.jpeg
  • GEBE OKULU 09.jpeg
  • GEBE OKULU 08.jpeg

2017 yılında açılan İlk Şehir Hastanesi olarak Türkiye’nin ilk Anne Dostu, Bebek Dostu unvanına sahip hastanemiz de Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa KOZAN, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Elif TİNEL, Müdür Yardımcımız Fatih ERDEM’in katılımlarıyla Gebe Okulumuzdan  mezun olan anne adaylarımıza sertifikaları verildi.

Alanında deneyimli ve eğitimli Ebe Habibe BAŞARAN, Ebe Demet CİVAN, Fizyoterapist Ümmügülsüm Köken GÜL eşliğinde 5 haftalık eğitim sürecimizde;

*Gebeliğin oluşumuz ve fizyolojisi

*Gebelikte tehlike belirtileri ve önlemler,

*Gebelikte günlük yaşam, Beslenme,

*Doğum süreci ve doğum ağrısı ile ilaçsız baş etme yöntemleri (meditasyon, egzersiz, nefes egzersizi, masaj vb.),

*Yenidoğan özellikleri-bakımı-yıkanması-masaj,

*Anne sütü ve emzirme,

*Lohusalık, Aile Planlaması konularında eğitimler yapılmış olup,

-Nefes egzersizi, meditasyon, gebelik egzersizi uygulamalarıyla desteklenerek gebelerimiz bilgi ve beceri kazanmış olarak mezun oldular.

Eğitim sonunda doğum odaları gezdirilen ve ebelerle tanıştırılan gebelerimize katılım belgeleri takdim edilmiştir. Eğitim alan gebelerimiz bu eğitimler ile kendilerini daha güvende hissettiklerini, daha bilinçli olduklarını ve ne yapacaklarını bildikleri için daha rahat hissettiklerini ifade edip gebe okulu çalışanlarımıza ve hastane yönetimimize teşekkür ettiler.

Amacımız tüm gebelerimizin bu bilinçle hareket ederek anneliği ve babalığın farkındalığını hissetmesi. Bu yüzden Yozgat Şehir Hastanesi olarak hastanemize başvuran tüm gebelerimizi GEBE OKULUNA davet ediyoruz.

BAŞVURU İÇİN GEBE OKULUNA GELEBİLİR veya 444 20 66’dan 5085’i BAĞLATABİLİRSİNİZ.

KURSA KATILIM ÜCRETSİZDİR.

TÜM GEBELERİMİZİ BEKLİYORUZ.