Yozgat Şehir Hastanemiz Covid-19 Tedavisi Gören Hastalarımıza ve Çalışanlarımıza Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa KOZAN’ın katılımıyla Meyve İkramı Yapıldı.
07 Kasım 2021

• MEYVE İKRAMI 01.JPG
  • MEYVE İKRAMI 02.JPG
  • MEYVE İKRAMI 03.JPG
  • MEYVE İKRAMI 04.JPG
  • MEYVE İKRAMI 05.JPG
  • MEYVE İKRAMI 06.JPG
  • MEYVE İKRAMI 07.JPG

Hastanemiz Başhekimi Uzm. Dr. Mustafa KOZAN ve idari ekibimiz eşliğinde gerçekleştirilen ziyarette meyve ikramı yapıldı.

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa KOZAN; “Zorlu pandemi sürecinde içerisinde bulunmaktayız bu süreç başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere tüm herkesi de olumsuz anlamda etkiledi. Hastane yöneticisi olarak elimizden geldiğince hastalarımıza ve personellerimize destek olmaya çalışıyoruz.

Hastalarımızın ve çalışanlarımızın moral ve motivasyonlarını artırmak için böyle bir ikram organize ettik.

Personellerimize teşekkür eder tüm hastalarımıza da acil şifalar dilerim” diyerek sözlerini tamamladı.