Yozgat Şehir Hastanesi Doktorlarından Büyük Fedakarlık. “Mesai Dışı Poliklinik” Hizmeti Başlıyor.
14 Eylül 2021

• MESAİ DIŞI POLİKLİNİK 01.JPG
  • MESAİ DIŞI POLİKLİNİK 02.JPG

Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa KOZAN’ında muayene yapacağı “Mesai Dışı Poliklinik” hizmeti 17.00-19.00 saatleri arasında 182 MHRS randevulu hastalarımıza hizmet vermeye başlıyor.

14.09.2021 tarihinden itibaren poliklinik hizmeti verecek uzman doktorlarımız;

Dahiliye Polikliniği Başhekimimiz Uz. Dr Mustafa KOZAN

Göz Polikliniği Op. Dr. Hakan SAĞLAM

Ortopedi ve Travmatoloji Polikliniği Op. Dr. Hilal YAĞAR, Op. Dr. Eyyüp Serdar YALVAÇ

Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Polikliniği Uz. Dr. Gülser KARAKOÇ.

Başhekimimiz yaptığı açıklamada uygulamaya konulan hizmetin yoğun poliklinik hizmeti verilen bölümlerde Covid-19 Pandemi sürecinden dolayı mesai saatleri içerisinde muayene olamayan ya da gündüz çalıştığı için fırsat bulamayan hastalarımızı Yozgat Şehir Hastanemizde akşam 17:00-19:00 saatleri arasında düzenlenen "Mesai Dışı Poliklinik" hizmeti ile tedavilerini yaptırabilecekleri hizmeti başlattık. Bu sayede hastalarımıza daha kaliteli hizmet sunmayı amaçlıyoruz.

Randevu Almayı Unutmayın.

Randevu almak isteyen hastalarımız 182 MHRS hattından ya da www.mhrs.gov.tr internet adresinden randevu alabilirler.