71. Pandemi Kurul Toplantısı Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa KOZAN Başkanlığında 23/08/2021 Tarihinde Gerçekleştirildi.
24 Ağustos 2021

• PANDEMİ KURUL 01.JPG
  • PANDEMİ KURUL.JPG

Yozgat Şehir Hastanemizde Pandemi Kurul Toplantıları Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa KOZAN başkanlığında düzenli olarak devam etmektedir.

Hastanemiz Başhekimi Uzm. Dr. Mustafa KOZAN başkanlığında; idari ekibimiz ve hekimlerimizin katılımıyla gerçekleştirilen kurul toplantısında; Hastanemizde Covid-19 verileri incelenmiş olup servislerde ve yoğun bakımlarda yatan hasta sayılarında artış olduğu gözlemlenmiş ve Covid-19 Servis sayımız arttırılmıştır.

Covid- 19 yatan hasta sayımızdaki artış sebebiyle D yoğun bakım salonu Covid-19 hastalarına hizmet vermek için tekrar aktif hale getirilerek hekim ve sağlık personeli planlaması yapıldı.

Poliklinik sayılarımız hekim başı 50 hasta olarak tekrar düzenlenmiştir.

Günübirlik ameliyatlar ileri bir tarihe kadar ertelenmiştir.

Hastanemizde Elektif Cerrahiler bir sonraki Pandemi Kurulunda görüşülmek üzere ertelenmiştir.