Yozgat Şehir Hastanemizde “Nöronavigasyon ile Kitle Rezeksiyonu Ameliyatları” Hız Kesmeden Devam Ediyor.
13 Ağustos 2021

• BEYİN CERRAHİ AMELİYAT 02.jpeg
  • BEYİN CERRAHİ AMELİYAT 04.jpeg
  • BEYİN CERRAHİ AMELİYAT 03.jpeg
  • BEYİN CERRAHİ AMELİYAT 05.jpeg
  • BEYİN CERRAHİ AMELİYAT 01.jpeg
  • BEYİN CERRAHİ AMELİYAT.JPG

Beyin Cerrahisi Polikliniği’ne başvuran ve yapılan tetkiklerinde beyincikte kitle saptanan hastamız, hastanemizde beyin cerrahisi doktorlarımızdan Op. Dr. Celil GÖKÇEK tarafından Nöronavigasyon kullanılarak ameliyat edilmiş, tedavisi tamamladıktan sonra şifa ile taburcu edilmiştir.

Yozgat Şehir Hastanesi olarak Beyin Cerrahisi Ameliyatlarında öncü olmayı hedefliyoruz.

Hastalarımızın hastaneye yatışından, taburculuğuna kadar geçen süreçte emeği geçen başta Op. Dr. Ö. Celil GÖKÇEK olmak üzere bu başarılı ameliyatları gerçekleştiren hekimlerimize, Beyin Cerrahisi Servisi, Ameliyathane ve Yoğun Bakım hemşirelerimize teşekkür eder hastamıza acil şifalar dileriz.