Yozgat Şehir Hastanesi'nden Bir İlk Daha, Ultrasonic Burun Estetiği başlıyor.
09 Ağustos 2021

Burun (Rinoplasti) Ameliyatları artık Ultrasonik Piezo Cerrahi ile yapılmaktadır.

Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi doktorumuz Op. Dr. Mert ERSAN yaptığı açıklamada; “Piezo Cerrahi ile elektrik sinyalleri mekanik titreşimlere dönüştürülür. Bu ultrasonik titreşimler sayesinde, yumuşak dokular ve kan damarları zarar görmez. Dolayısıyla bu cihazın kullanımıyla birlikte rinoplasti ameliyatları oldukça güvenli olmakla beraber hastanın iyileşme süreci de çok daha iyi ve kolay geçmektedir.

Cihazımızın kliniğimize kazandırılmasında büyük emeği olan sayın başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa KOZAN’a bir kez daha teşekkür ederim” dedi.

Yozgat Şehir Hastanesi olarak “Burun (Rinoplasti) Ameliyatlarını Ultrasonik Piezo Cerrahi” yöntemi ile yapacak olan Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi doktorumuz Op. Dr. Mert ERSAN ve ekibine teşekkür ederiz.