Yozgat Şehir Hastanemizde “Nöronavigasyon ile Kitle Rezeksiyonu Ameliyatları” Hız Kesmeden Devam Ediyor. Haziran Ayı İçerisinde 4 Hastamız Şifa Buldu.
09 Temmuz 2021

• BEYİN CERRAHİ AMELİYAT 02.jpg
  • BEYİN CERRAHİ AMELİYAT 01.jpg
  • BEYİN CERRAHİ AMELİYAT 03.jpg
  • BEYİN CERRAHİ AMELİYAT 04.jpg

Baş ağrısı ile acil servisimize başvuran ve yapılan tetkiklerinde beyinde göz sinirine ve ana atardarmarlara yapışıklığı olan dev tümör saptanan hasta hastanemizde “Nöronavigasyon ile Kitle Rezeksiyonu Ameliyatı” yapılarak total olarak çıkarılmıştır.

Hastamızın ameliyat sonrası servisimizde takibi yapılarak taburculuğu sağlanmıştır.

Bu ameliyat ile birlikte hastanemizde Haziran ayı içinde 4 hastamız “Nöronavigasyon ile Kitle Rezeksiyonu Ameliyatı” ile şifa bulmuştur.

Yozgat Şehir Hastanesi olarak Beyin Cerrahisi Ameliyatlarında öncü olmayı hedefliyoruz.

Hastalarımızın hastaneye yatışından, taburculuğuna kadar geçen süreçte emeği geçen başta Op. Dr. Ö. Celil GÖKÇEK ve Op. Dr. Ahmet GÜLMEZ olmak üzere bu başarılı ameliyatları gerçekleştiren hekimlerimize, Beyin Cerrahisi Servisi, Ameliyathane ve Yoğun Bakım hemşirelerimize teşekkür eder hastamıza acil şifalar dileriz.