Yozgat Şehir Hastanemiz Kamu Özel Ortaklığı ile Hizmetlerini 7/24 Aralıksız Sürdüren TSP Personellerimize Teşekkür Ederiz.
12 Nisan 2021

TSP.JPG

Yozgat Şehir Hastanemiz Kamu Özel Ortaklığı ile Hizmetlerini 7/24 aralıksız sürdüren Bina Arazi Hizmetler, Ortak Hizmetler, Mefruşat Hizmetleri ve Yer Bahçe Hizmetleri Personellerimize Teşekkür Ederiz.

Bina Arazi Hizmetleri;

Tüm hastane kampüs alanındaki teknik cihazlar, ekipmanlar ve bina yapı elemanlarının periyodik ve iş emirlerine bağlı bakım ve onarım hizmetleri yüksek teknoloji ekipmanlar ile sağlıkta kalite standartlarına ve 7/24 esasına göre kullanıcılara daha konforlu bir ortam hazırlamak adına sürdürmektedir.

Mefruşat Hizmetleri;

Tüm hastane alanındaki periyodik ve iş emirlerine bağlı Mefruşat Hizmetlerinin personeli; gerekli tüm operasyon ihtiyaçlarının tamamını kapsayacak şekilde Tekstil-Mobilya ve Mefruşat Hizmetlerinin hasta ve hasta yakınlarına daha konforlu bir ortam hazırlamak adına sürdürmektedir.

Yer ve Bahçe Hizmetleri;

Kampüse bağlı tüm açık alanlarda düzeltici, etkin ve planlı bahçıvanlık hizmeti, bahçe ve peyzaj alanlarında yer alan yürüme yolları, kaldırımlar, dış yapı ve yüzeylerin düzeltici, etkin ve planlı bakımları, kar, buz ve su birikintisi gibi doğal olayların bertaraf edilmesi için acil durum hizmetleri, bina içi ve bina dışı mevsimlik çiçek dikim ve bakım hizmetleri, sulama sistemi hizmetleri, hasta ve hasta yakınlarının rahat edebileceği bir ortam oluşması için 7/24 saat esasına göre hizmet vermeyi sürdürmektedir.