Yozgat Şehir Hastanemiz Kamu Özel Ortaklığı ile Hizmetlerini 7/24 Aralıksız Sürdüren Merkezi Sterilizasyon Ünitesi(MSÜ) ve Dezenfeksiyon Ünitesi Çalışanlarına Teşekkür Ederiz.
01 Nisan 2021

Yozgat Şehir Hastanemizin açılışından itibaren Merkezi Sterilizasyon Ünitesi(MSÜ) ve Dezenfeksiyon Ünitesi olarak 7/24 esasına göre Sağlıkta Kalite Standartlarını en iyi şekilde uygulayarak Cerrahi müdahalelerde kullanılacak malzemelerin uygun tekniklerle steril edilmesi ve standartlara uygun koşullarda muhafazası sağlanmaktadır. Sunulan dezenfeksiyon hizmetleriyle Ameliyathanelerde, Yoğun Bakım Ünitelerinde ve Hastanemizin diğer kritik alanlarında hastane enfeksiyonlarının kontrol altına alınmasında önemli bir rol oynamaktadır.