Yozgat Şehir Hastanemizde 14 Mart Tıp Bayramı Etkinliği Yapıldı.
16 Mart 2021

• KUTLAMA 01.JPG
  • KUTLAMA 02.JPG
  • KUTLAMA 03.JPG
  • KUTLAMA 04.JPG
  • KUTLAMA 05.JPG
  • KUTLAMA 06.JPG
  • KUTLAMA 12.JPG
  • KUTLAMA 09.JPG
  • KUTLAMA 19.JPG

Yozgat Şehir Hastanemizde 14 Mart Tıp Bayramı Etkinliği Yapıldı.

Yozgat Şehir Hastanesi Konferans Salonu'nda 14 Mart Tıp Bayramı kapsamında sosyal mesafe kuralları gözetilerek hazırlanan etkinlik pandemi öncesi ve sırasında kaybettiğimiz kıymetli sağlık çalışanlarımız anısına saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla başladı.

Yozgat Şehir Hastanesi Konferans Salonu'nda 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında Nida Tüfekçi Güzel Sanatlar Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri mini konser ile sağlık çalışanlarımıza moral verdi, sağlık çalışanlarımız öğrencilere eşlik etti.

Başhekimimiz Uzm. Dr. Mustafa KOZAN yaptığı açılış konuşmasında sağlık çalışanlarının salgın döneminde hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan çalıştığını aktararak katılımcıların Tıp Bayramı’nı kutladı.

Yozgat Valimiz Ziya Polat, yaptığı konuşmada, salgın döneminde verdikleri emek ve gösterdikleri fedakarlıktan dolayı sağlık çalışanlarına teşekkür etti. Vali Polat, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sürecinin devam ettiğini belirterek, "Bir yıldır salgınla mücadele ediyoruz. Allah devletimize zeval vermesin. Yozgat'ın sağlık altyapısı çok güzel. Bir taraftan şehir hastanemiz, bir taraftan üniversite hastanemiz sayesinde salgın sürecinde fazla sıkıntı yaşamadık." dedi. Yozgat'ın sarı renkli bölgede olduğunu anımsatan Polat, "Tedbirlere uyarsak sarıdan, maviye geçeriz, uymazsak, turuncuya, kırmızıya geçeriz. Toplumumuzun şunu bilmesi lazım, sağlık çalışanları emek verirken sokakta vatandaşımız bu emeğe saygı duymalı ve tedbirlere uymalıdır. Umarım en kısa zamanda yapılmaya devam eden aşılarla birlikte salgını yavaşlatır ve eski günlere döneriz." ifadelerini kullandı.

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse yaptığı konuşmada sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı.

Konuşmaların ardından Vali Polat, sağlık çalışanlarına başarı belgesi verdi.

Yozgat Şehir Hastanesi ailesi olarak Sayın Valimiz Ziya Polat Beyefendi ve Sayın Belediye Başkanımız Celal Köse Beyefendi başta olmak üzere bu güzel dinleti ile sağlık çalışanlarımıza moral veren Nida Tüfekçi Güzel Sanatlar Lisesi’nin kıymetli öğretmenleri ve öğrencilerine katılımları için teşekkür eder esenlikler dileriz.