Yozgat Valimiz Ziya POLAT, Emniyet Müdürümüz Murat ESERTÜRK ve Jandarma Komutanımız Kıdemli Albay Ali Sefa YILMAZ, COVID-19 (CoronaVac) Aşısının İkinci Dozunu Yozgat Şehir Hastanesi’nde Oldu.
15 Mart 2021

• IMG_8852.JPG
  • IMG_8870.JPG
  • IMG_8874.JPG
  • IMG_8880.JPG
  • IMG_8887.JPG
  • IMG_8893.JPG
  • IMG_8898.JPG
  • IMG_8911.JPG

Yozgat Valimiz Ziya POLAT, Emniyet Müdürümüz Murat ESERTÜRK ve Jandarma Komutanımız Kıdemli Albay Ali Sefa YILMAZ, COVID-19 (CoronaVac) aşısının ikinci dozunu Yozgat Şehir Hastanesi’nde oldu.

Yozgat Şehir Hastanesi girişinde İl Sağlık Müdürümüz Dr. Fatih ŞAHİN ve Başhekimimiz Uzm. Dr. Mustafa KOZAN ve Başhekim Yardımcımız Dr. İsmail Şimşek tarafından karşılandı. Valimiz Ziya Polat, 14 Mart TıpBayramı dolayısı ile sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı'nı kutladı.

Aşının ardından yarım saat gözlem altında tutulan Valimiz Ziya POLAT, Emniyet Müdürümüz Murat ESERTÜRK ve Jandarma Komutanımız Kıdemli Albay Ali Sefa YILMAZ daha sonra hastanemizden ayrıldı.