Yozgat Şehir Hastanemiz Kamu Özel Ortaklığı İle İlaçlama ve Atık Hizmetlerini 7/24 Aralıksız Sürdüren Personellerimize Teşekkür Ederiz.
27 Şubat 2021

Yozgat Şehir Hastanesi açılışından itibaren İlaçlama ve Atık Hizmetleri olarak Sağlıkta Kalite Standartları’nın gerektirdiği hükümlülükleri yerine getirerek, sirkülasyon alanları, hasta katları, otopark alanları, teknik hizmet alanları ve dış bahçe alanı olmak üzere tüm hastane kampüs alanındaki oluşan her türlü atığın çevreye duyarlı şekilde bertaraf edilmesini ve haşere aktivitelerini önleyici hizmetleri sunmakta. Hastane kampüsü içerisinde Hasta ve Hasta yakınına konforun en iyisini sunulabilmek için tüm sağlık çalışanlarımızın desteği ile görevlerinin başındalar.