Yozgat Şehir Hastanesi’nin Gelecek 5 Yılı Planlamalarının Konuşulduğu Toplantıda Ek-17 Pazar Testi ile İlgilide Çalışmalar Başlatıldı.
11 Şubat 2021

Yozgat Şehir Hastanesi Sağlık Bakanlığı Kamu Özel İşbirliği modeli ile koordine şekilde hizmet vermektedir.

Şirket tarafından sunulmakta olan tıbbi hizmet, tıbbi destek hizmeti ve diğer hizmetlerin, hizmet sunumu ve raporlama sürecinin yeniden değerlendirildiği toplantıda Sağlık Bakanlığı Şehir Hastaneleri Koordinasyon Daire Başkanlığından Engin UÇAR, Şeyma ŞAHİN, Bayram URAY ve Yozgat İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Cahit Bekir KAYHAN, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Mevlüde BAŞER, Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Özer ŞİŞMAN, hastanemiz başhekimi Uzm. Dr Mustafa KOZAN ve idare ekibi ile MR A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı U.Kemal ISIN, Rönesans İşletme Hizmetleri Genel Müdürü Süreyya YENCİLEK Yozgat Şehir Hastanesi İşletme Müdürü Tansel YÜCEL ve Merkez yöneticileri birlikte katıldı.

Yapılan toplantıda Yozgat Şehir Hastanesi’nin gelecek 5 yılı ile ilgili planlamalar konuşuldu ve Ek-17 Pazar Testi ile ilgilide çalışmalar başlatıldı.