Nöbetteki Sağlık Çalışanlarına Moral Kahvaltısı

• 004.JPG
  • 005.JPG
  • 006.JPG

Hastanemiz Başhekimi Uzm. Dr. Mustafa KOZAN, İdari ve Mali İşler Müdürümüz Sencer ÇİÇEK, Müdür Yardımcımız Mehmet KÜÇÜKASLAN Nöbetteki Sağlık Çalışanlarına Moral Kahvaltısı ile hastane personellerimizle gerçekleştirdiği buluşmaları sürdürüyor.

Sağlık hizmetleri diğer hizmet alanlarından farklı olarak 7 gün 24 saat sunulması gereken bir hizmet türüdür.

“Nöbetteki Sağlık Çalışanlarına Moral Kahvaltısı” ile kısa sürede tüm dünyayı etkisi alan korona virüs Covid-19 ile mücadele için gece gündüz demeden özveriyle çalışan sağlık personelimizin motivasyonuna ve moraline bir parça katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Öncelikle yürüttüğünüz çalışmalardan dolayı hepinize çok teşekkür ederim.

Servis edilen melemen, çay, poğaça, patates kızartması, tereyağ, reçel, peynir ve zeytin ile Başhekimimiz, İdare Ekibimiz ve personellerimiz kahvaltılarını yaptılar.

Samimi bir ortamda geçen kahvaltı ile sağlık çalışanlarının ortak paylaşımda bulunarak moral ve motivasyonlarını yükseltmeleri, kurumsal birlik-bütünlük bilinçlerini pekiştirmeleri sağlandı.

Başhekimimiz hastanemiz yemekhane hizmetlerini sağlayan BCC’ye de katkılarından dolayı teşekkür ederiz dedi.