Yozgat Şehir Hastanemizde 2021 Yılı Ocak Ayı Pandemi Kurul Toplantısı Başhekimimiz Uzm. Dr. Mustafa KOZAN Başkanlığında Düzenlendi.
08 Ocak 2021

• KURUL 1.JPG
  • KURUL 2.JPG
  • KURUL 3.JPG

Yozgat Şehir Hastanemizde Pandemi Kurul Toplantısı Başhekimi Uzm. Dr. Mustafa KOZAN başkanlığında düzenli olarak devam etmektedir.

Hastanemiz Başhekimi Uzm. Dr. Mustafa KOZAN başkanlığında; idari ekibimiz ve hekimlerimizin katılımıyla gerçekleştirilen kurul toplantılarında yeni yılla birlikte azalan hasta sayımız ve salgınla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar değerlendirildi. Hastanemizde alınan tedbirler, yapılan düzenlemeler, izolasyon takip çalışmaları, personel kat ve servis düzenlemeleri, hekim bazlı servis yatak sayıları gibi konularla ilgili planlamalar yapıldı.

Toplantı sonrası açıklamada bulunan Başhekimimiz Uzm. Dr. Mustafa KOZAN: Dileğimiz salgının kısa süre içerinde bitmesi ülkemizin içerisinde bulunduğu bu zorlu pandemi sürecinde kıymetlilerimiz olan sağlık çalışanlarımız, hasta ve hasta yakınlarımızı korumaya yönelik değerlendirme kararları alacağımız toplantılarımız devam edecektir" diyerek sözlerini tamamladı.