Başhekimimiz Uzm. Dr. Mustafa KOZAN Covid-19 Tedavisinin Ardından Taburcu Edilerek Görevine Başlayan Kardiyoloji Uzmanımız Uzm. Dr. Ufuk TAN BAYRAM’ı Ziyaret Etti.
07 Ocak 2021

Başhekimimiz Uzm. Dr. Mustafa KOZAN Covid-19 Tedavisinin Ardından Taburcu Edilerek Görevine Başlayan Kardiyoloji Uzmanımız Uzm. Dr. Ufuk TAN BAYRAM’ı ziyaret etti.

Hastanemiz yoğun bakımında COVİD-19 tedavisi gören kardiyoloji doktorlarımızdan Uzm. Dr. Ufuk TAN BAYRAM tedavisi tamamlanmasının ardında sağlığına kavuşarak hasta kabulüne başladı.

BAYRAM Başhekimimiz Uzm. Dr Mustafa KOZAN ve idare ekibi tarafından görev yaptığı polikliniğinde ziyaret edildi.

Başhekimimizin tedavi sürecini yakından takip ettiğini ve tüm imkanları iyileşmesi için seferber ettiğini anlatan Ufuk TAN BAYRAM: "Her türlü imkanı seferber eden hastanemiz başhekimi Uzm. Dr. Mustafa KOZAN’a ve idare ekibine hasta sağlığını kendi sağlıklarından daha çok önemseyerek büyük bir özveri ile çalışmakta olan tüm sağlık çalışanlarına ve bu süreçte dua ve desteklerini esirgemeyen arkadaşlarıma içtenlikle teşekkür ederim." dedi.

Tedavisinin ardından taburcu edilerek görevine başlayan BAYRAM, hastalığı süresince kendisine destek olan Başhekimiz Uzm. Dr. Mustafa KOZAN ve idare ekibine teşekkür etti.