Yozgat Şehir Hastanemiz Yoğun Bakım Personellerine Moral Ziyareti Gerçekleştirildi.
23 Aralık 2020

İçerisinde bulunduğumuz yoğun pandemi döneminde ön saflarda yer alan yoğun bakımda hizmet veren sağlık personellerimize moral ziyareti gerçekleştirildi.
Hastanemiz Başhekimi Uzm. Dr. Mustafa KOZAN ve idari ekibimiz eşliğinde gerçekleştirilen ziyarette personellerimize pasta ikramı yapıldı. Ziyaret sonrası açıklamada bulunan başhekimimiz Uzm. Dr. Mustafa KOZAN; “Uzun süreçten beri zorlu pandemi içerisinde bulunmaktayız bu süreç başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere tüm herkesi de olumsuz anlamda etkiledi. Üstlerimiz ve biz hastane yöneticileri de elimizden geldiğince personellerimizin isteklerini yerlerine getirmeye çalışsak da personellerimizin moral ve motivasyonlarını artırmak için de bizlere görev düşmekte. Ailelerinden, sevdiklerinden uzak şekilde bu süreci atlatmamız için çabalayan bütün koronavirüs savaşçılarına desteklerinden dolayı teşekkür eder tüm hastalarımıza da acil şifalar dilerim” diyerek sözlerini tamamladı.

• IMG_7745.JPG
  • IMG_7762.JPG