Hastanemizde Yanık Odası Hizmet Vermeye Başladı.
29 Temmuz 2020

• TEK KİŞİLİK HASTA ODASI.JPG
  • IMG_6185.JPG

Halkımıza sağlık hizmetlerini eksiksiz olarak verebilme adına kendisini sürekli yenilemekte ve yeni hizmetler sunmak için çalışmalar yapmakta olan Yozgat Şehir Hastanemizde Genel Cerrahi Kliniğinde “Yanık Odası” hizmet vermeye      başladı.
        Hastanemiz Başhekimi Uzm. Dr. Mustafa KOZAN  yaptığı açıklamada; “Sağlık tesisimize başvuran hastalara her türlü sağlık hizmetini vermeyi ve hasta memnuniyetini en yükseğe çıkarmayı hedeflemekteyiz. Hastanemizde Yanık Ünitesi Sertifikası bulunan Genel Cerrahi Uzmanımız Op. Dr. Emil HÜSEYİNOĞLU’ nun sorumluluğunda hemen hemen tüm yanık hastalarının bakım ve tedavilerini yapabilecek düzeyde bilgi, birikim, tecrübe ve teknik imkana sahip bir ekiple çalışmaktayız; Sağlık Bakanlığımızın belirlediği yatış kriterleri çerçevesinde gerek yatarak gerekse ayaktan yanık hastalarının tüm pansuman, ameliyat ve bakımları hastanemizde yapılacaktır. Böylelikle hastalarımız başka yere gitmeye ihtiyaç duymayacaktır ” dedi.