YOZGAT ŞEHİR HASTANEMİZDE BASIN TOPLANTISIYLA HIMSS STAGE 7 VALİDASYONUMUZ DUYURULDU.
04 Aralık 2018

• IMG_7914.JPG
  • IMG_7883.JPG
  • IMG_7897.JPG
  • IMG_7896.JPG
  • IMG_7939.JPG
Yozgat Şehir Hastanesi, Avrupa’da bir ilki başarmanın verdiği gururu düzenlenen basın toplantısı ile kamuoyu ile paylaştı. Basın toplantısında,Yozgat İl Sağlık Müdürü Dr. Fatih Şahin, Hastanemiz Başhekimi Opr. Dr. Aziz Ahmet Surel ile RMİ (Rönesans İşletme Hizmetleri) Yozgat Şehir Hastanesi İşletme Müdürü Tansel Yücel, yaşanan zorlu süreç hakkında bilgi verdiler. Bu süreçte birebir sahada denetçilerle çalışan ekip sorumlularının da katıldığı toplantıda gurur tablosu oluşturuldu.
İl Sağlık Müdürümüz Dr. Fatih Şahin, başta hastane Başhekimimiz Op. Dr. Aziz Ahmet Surel olmak üzere Avrupa’da bir ilki başaran ekibi kutladı.