Ankara Üniversitesi Sağlık Yönetimi Bölümü Akademisyenleri ve Öğrencileri Hastanemizi Ziyaret Ettiler.
08 Mayıs 2018

• DSCF6544.JPG
  • DSCF6342.JPG
  • DSCF6372.JPG
  • DSCF6348.JPG
  • DSCF6395.JPG
  • DSCF6398.JPG
  • DSCF6402.JPG
  • DSCF6405.JPG
  • DSCF6408.JPG
  • DSCF6468.JPG
  • DSCF6493.JPG
  • DSCF6526.JPG
  • DSCF6562.JPG
  • DSCF6588.JPG
Ankara Üniversitesi Sağlık Yönetimi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Ömer R. ÖNDER  Bölüm Hocalarından Prof. Dr. İsmail AĞIRBAŞ, Doç. Dr. Yasemin AKBULUT Bozok Üni. Sağlık Yönetimi Bölüm Başk. Yrd.Doç. Dr. Ümit ÇIRAKLI ve Öğrencileri Yozgat Şehir Hastanemizi ziyaret ettiler.
Programımız hastane eğitim salonunda Başhekim Yardımcımız Dr. İsmail Şimşek tarafından yapılan açılış konuşmasıyla başladı. Açılış konuşması sonrası hastanemiz Başhekimi Op. Dr. Aziz Ahmet SUREL tarafından Kamu Özel İşbirliği Modeli ve Yozgat Şehir Hastanesi tanıtım sunumu yapıldı. Sunum sonrası ziyaretçilerimizin soruları başhekimimiz tarafından cevaplandı.
Hastanemiz özellikli birimleri teknik gezisinin ardından ziyaret programı Teknik Gezi Sonu Değerlendirme ve kokteyl ile son buldu. Ankara Üniversitesi Sağlık Yönetimi Bölümü hocaları ve kıymetli öğrencilerine nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederiz.
#YozgatŞehirHastanesi