Hastanemize En İyi Uygulama Dalında Birincilik Ödülü

• 8.jpg
  • 9.jpg
EN İYİ UYGULAMA DALINDA BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ
SAD ve Integrated Solution for Healthcare Quality LLC (ISHQ) işbirliği ile düzenlen, 12. Uluslararası Sağlık Hizmetlerinde Kalite, Akreditasyon ve Hasta Güvenliği Kongresi’nde Yozgat Şehir Hastanemiz başarılarına bir yenisini daha ekleyerek 'Geliştirilen Gerçek Zamanlı Takip Sisteminin Demibaş Takibinde Kullanımı' konulu bildirisi ile En İyi Uygulama dalında 1.'lik ödülüne layık görüldü. Kongre boyunca Başhekimimiz Aziz Ahmet SUREL, Başhekim Yardımcımız Dr. İsmail ŞİMŞEK, Destek ve Kalite Müdürümüz Mehmet GÖZEL, Kalite Yönetim Direktörümüz Dr. Damla KAYALP, Yozgat Şehir Hastanesi İşletme Müdür Yardımcısı Eda ERDOĞAN, Turkcell Proje Yöneticisi Gülşen AÇIK ve TSP Yöneticisi Doğan TEKİN’den oluşan Yozgat Şehir Hastanesi ekibi, Hastanemizi temsilen yürüttüğümüz iyi uygulamalar hakkında sunumlarını gerçekleştirdiler.