​Yozgat Şehir Hastanesi ailesi olarak tüm kadınlarımızın "Dünya Kadınları Günü''nü kutlarız.
08 Mart 2018

• DSCF4382.JPG
  • DSCF4343.JPG
  • DSCF4361.JPG
  • DSCF4373.JPG
  • DSCF4390.JPG
  • DSCF4346.JPG
  • DSCF4348.JPG
  • DSCF4400.JPG
  • DSCF4366.JPG
  • DSCF4387.JPG
  • DSCF4379.JPG
  • DSCF4399.JPG

Hastanemizde günün önemine itafen Başhekimimiz  Op. Dr. Aziz Ahmet SUREL ve beraberindeki idare ekibi bayan çalışanlarımıza, hastalarımıza karanfil takdim ederek, "Dünya Kadınlar Günü"nü kutladı. Bu güne özel hastanemiz yemekhanesinde tüm personelimize açık büfe tatlı ikramı yapıldı.

Başhekimimiz Op. Dr. Aziz Ahmet SUREL kutlama esnasın da personelden aldığı olumlu geri bildirimden son derece memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

Op. Dr. Aziz Ahmet SUREL, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili Tarihimiz boyunca istiklal ve istikbal mücadelelerinde daima en ön safta yer alan, hayatın ağır şartları altında anne, eş ve iş kadını olarak ayakta kalabilen, hayatın mimarları olarak en büyük saygıyı ve övgüyü hak eden tüm kadınlarımızın “ Dünya Kadınlar Gününü” kutluyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum  ifadesini kullandı.