Yozgat Şehir Hastanemizde Canlı Ameliyat Eşliğinde İnteraktif Katılımlı Laparoskopik Fıtık Ameliyatları Yapıldı.
08 Mart 2018

• DSCF4332 - K.JPG
  • DSCF4125.JPG
  • DSCF4159.JPG
  • DSCF4141.JPG
  • DSCF4160.JPG
  • DSCF4191.JPG
  • DSCF4161.JPG
  • DSCF4195.JPG
  • DSCF4203.JPG
  • DSCF4170.JPG
  • DSCF4214.JPG
  • DSCF4224.JPG
  • DSCF4263.JPG
  • DSCF4338.JPG
Yozgat Şehir Hastanemizde Yozgat ve çevre illerden gelen Yozgat Bozok Üniversitesi ve Çorum Hitit Üniversitesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri, Genel Cerrahi Uzmanları, Ameliyathane Hemşirelerinin, katılımıyla canlı ameliyat eşliğinde Laparoskopik(Kapalı) Fıtık Cerrahi eğitimi yapıldı. Hastanemiz genel cerrahi uzmanları ve Eğitmen Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Kliniği Öğretim Üyesi Dr. Yaşar ÖZDENKAYA tarafından ameliyathanemizde yapılan ameliyatlar hastanemiz konferans salonunda canlı olarak yayınlanıp Hitit Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Settar BOSTANOĞLU ve Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Soykan DİNÇ’in moderatörlüğünde vakalar arasında interaktif fikir alışverişi yapıldı.

Hastanemiz Başhekimi Op. Dr. Aziz Ahmet SUREL Laparoskopik Fıtık Cerrahi Eğitimine katılımlarından dolayı Dr. Yaşar ÖZDENKAYA, Prof. Dr. Settar BOSTANOĞLU, Prof. Dr. Soykan DİNÇ, Yard. Doç. İbrahim Tayfun ŞAHİNER’e ve katılımlarıyla destek veren kurumlara teşekkürlerini sundu. Şehir Hastanemizin varlığını ve sağlık hizmetlerine katkısını hissettirdiği bu tip organizasyonların gelecekte devam edeceğini belirtti.