İş İnsanı Sefa Öcal’dan Hastanemize Anlamlı Destek
17 Temmuz 2024

İş İnsanı Sefa Öcal’dan Hastanemize Anlamlı Destek

Yozgatlı İş İnsanı Sefa Öcal, yeni kurulacak olan Çocuk Kütüphanesi Projesi için kitap bağışı ve kurum içinde düzenlenen Futbol Turnuvasına sponsorluk desteğinde bulundu.

Hastanemizde tedavi gören çocuklar ve refakatçileri için oluşturulacak olan kütüphanemize kurum içindeki kampanyaya ek olarak Yozgatlı İş İnsanı Sefa Öcal da destek vererek kitap bağışında bulundu.

Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa Kozan konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Geçtiğimiz hafta kurum içi futbol turnuvamızı başlattık, müsabakalar devam ediyor. İş insanı, hemşehrimiz Sefa Öcal turnuvaya sponsor olarak büyük destek vermiştir. Bugün de çocuk servisimizde kuracağımız kütüphanemiz için kitap bağışında bulunmuştur. Kendisine hastanemize katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Turnuvanın gerçekleşmesinde emeği geçen personellerimize de ayrıca teşekkür ediyorum.” Dedi.

Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Mustafa Kozan’a ve yönetim ekibine teşekkür eden Sefa Öcal; “Yozgat Şehir Hastanesi Yozgat için büyük bir şans. Sosyal aktivitelerde bizimde çorbada tuzumuz olsun misali ufak bir katkı yapma şansımız oldu. Tekrar Başhekimimiz ve ekibine teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Başhekimimiz Kozan katkılarından dolayı İş İnsanı Sefa Öcal’a plaket taktim etti.

• SEFA ÖCAL ZİYARET