7.Dönem Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifika Programı Başarıyla Tamamlandı
30 Mayıs 2024

7.Dönem Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifika Programı Başarıyla Tamamlandı

Yozgat Şehir Hastanesi Eğitim Salonunda başlayan program teorik ve yoğun bakımda uygulamalı olarak yapıldı.

7.Dönem Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifika Programı’nınbaşarıyla sonuçlandığını söyleyen Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa Kozan; ‘‘Sertifikalı eğitimler, Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu’nun belirlediği kriterleri sağlayan hastanelere onay vererek yaptırılan eğitimlerdir. Teorik ve uygulamalı olan eğitim programı kursiyerlerin mesleki olarak geliştirmesi adına çok önemli eğitimlerdir. Bu eğitim sonrasında 19 kursiyer sertifika almaya hak kazanmıştır. Yeni sertifikalı eğitim programlarını açmak için çalışmalarımız devam ediyor. Bu eğitimlerle birlikte çalışanlarımızın daha bilgili ve daha kaliteli hizmetler sunacağı kanaatindeyiz. Mesleki olarak daha donanımlı olmayı sağlıyor. Hastanelerimizde böyle eğitimli personellerimizin artmasıyla birlikte kaliteli hizmet verme yolunda daha da yol kat etmiş olacağız.” Dedi.

Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa Kozan, kursa katılan personele ve Yoğun Bakım Sorumlu hemşiresi Aynur Koçak ve ekibine teşekkür etti. Program sonunda Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa Kozan ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Elif Tinel kursiyerlere sertifikalarını takdim ederek başarılar diledi.

• SERTİFİKA