YOZGAT ŞEHİR HASTANESİ 3.BASAMAK SAĞLIK HİZMETİ SUNMAK İÇİN HAZIRLIKLARA BAŞLADI
22 Şubat 2024

Türkiye’nin İlk Şehir Hastanesi olma özelliği olan Yozgat Şehir Hastanesi, Üçüncü Basamak Sağlık Hizmetleri sunmak için hazırlıklara başladı.

Kuruluşunda İkinci Basamak Hizmet Veren Yozgat Şehir Hastanesi, bazı alanlarda devam ettirdiği üçüncü basamak sağlık hizmetlerinin yanı sıra diğer bölümleri de hazır hale getirerek üçüncü basamak sağlık hizmeti veren hastane konumuna gelmek için çalışmalara başladı.

Hastanenin bazı bölümlerinde inceleme yapan Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa Kozan; “Hastanemiz kurulduğu günden bugüne kadar en iyi hizmeti vermek için çalışmalarını sürdürmekteyiz. Şuan Acil Servis ve Yoğun Bakım Ünitelerimizde üçüncü basamak sağlık hizmeti vermekteyiz. Hastanemizin tüm birimlerinde üçüncü basamak sağlık standardına erişerek hizmet verebilmek için bir heyet oluşturduk ve çalışmalara başladık. Çalışmalarımız neticesinde üçüncü basamak sağlık hizmeti sunan bir hastane olmamız halinde hastaların kabulünü yapabilecek ve sağlık hizmeti ihtiyaçlarını karşılayabilecek duruma geleceğiz.” Dedi.

• 3. BASAMAK İÇİN DENETİM