Yozgat Şehir Hastanemizde 6. Dönem Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifika Programı Düzenlendi
02 Ocak 2024

Yoğun Bakımlar Koordinatör Hemşiresi Aynur Koçak ve Ekibi tarafından düzenlenen programa hastanemizde görev yapan değerli eğitimciler katıldı.

19 kursiyerin katıldığı programda 6 haftalık bir eğitimin sonunda, eğitimi başarı ile tamamlayan katılımcılara Başhekim Yardımcımız Dr. Mete Selvi, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcımız Fatih Erdem ve Eğitimcilerimizin katılımı ile kursiyerlere sertifikaları takdim edildi.

Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa Kozan; “Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifika Programda katkısı olan Yoğun Bakımlar Koordinatör Hemşiresi Aynur Koçak ve Ekibine, değerli eğitimcilerimize teşekkür ediyorum. Kursumuzu başarıyla tamamlayan katılımcılara da meslek hayatlarında başarılar diliyorum.” Dedi.

• YOĞUN BAKIM SERTİFİKA