29 Kasım Dünya Tıbbi Sekreterler Günü Kutlu Olsun
30 Kasım 2023

29 Kasım Dünya Tıbbi Sekreterler Günü Kutlu Olsun

Hastanemiz Konferans salonunda düzenlenen etkinliğe, Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa Kozan, İdari Ekibimiz ve Tıbbi Sekreterler katıldı.

Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa Kozan; “Hastanemizde özveri ile çalışan sizlerin gününü kutluyorum. Sizler hastanemizin yüzüsünüz. Buraya gelen hastalarımızın çeşitli sağlık sorunları oluyor, bu nedenle onlara gösterilecek anlayış ve sabır çok önemli. Sizler her durumda soğukkanlılığını koruyan, hastalarımıza ilgi ve şefkatiyle destek olan, bu yönüyle kutsal bir görevi yapan arkadaşlarımızsınız. Tıbbi sekreterlerimizin birçoğunun hastanemizde göreve başlamasından uzun bir süre geçmemesine rağmen hastanemize sağladığı uyum ve katkı beklentilerden daha da yüksek olmuştur. Bu özel gününüzü kutlar,  çalışma hayatınızda başarılar dilerim.” Dedi.

Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa Kozan’ın konuşmalarının ardından 29 Kasım Dünya Tıbbi Sekreterler Günü dolayısıyla pasta kesimi ve çiçek taktimi yapıldı.

• TIBBİ SEKRETERLER GÜNÜ 4.JPG
  • TIBBİ SEKRETERLER GÜNÜ 2.JPG