2018 Engelli Destek Kılavuzu

• 34.jpg
  • 35.jpg
  • 36.jpg

Engelli Destek Kılavuzunuindirmek için pdf.jpg ENGELLİ DESTEK KILAVUZU.pdf tıklayınız.

Engelli Destek Kılavuzu

Yozgat Şehir Hastanesi Tıbbi Sosyal Hizmet Birimi olarak İlk Yayınımız 2018 Engelli Destek Kılavuzu’nu hazırlamış bulunmanın sevincini yaşıyoruz.

Amacımız bu yayınımızın engelli vatandaşlarımıza bir yol gösterici rehber olması ve bu sayede  Yozgat Şehir Hastanemizin hizmetlerine ihtiyaç duyan vatandaşlarımızın daha rahat ulaşmasını sağlamaktır.

Bu amaçla bu tür yayınlarımız internet ortamında paylaşılacak ve internet ortamı olmayanlar için Yozgat Şehir Hastanesi’nde basılı olarak da kolayca ulaşılması sağlanacaktır.

Yayın ekibimiz bu eseri hazırlarken engelli sağlık kurulu raporlarından engellilere sağlanan maddi desteklere,  engellilere sağlanan haklara, malulen emekliliğe kadar birçok konuda kanun maddeleri ile ayrıntılı olarak anlatmış ve okurlarına yol gösterici olması hedeflenmiştir. Bu kılavuzumuzun içeriğinde 2018 yılı güncel bilgileri yer almaktadır.

Böyle bir kılavuzun hazırlanması fikrini bizlere veren Sayın Başhekimimiz Op.Dr. Aziz Ahmet SUREL Bey başta olmak üzere Başhekim Yardımcımız Dr. İsmail ŞİMŞEK, kılavuz içeriğini hazırlayan Tıbbi Sosyal Hizmet Birim çalışanımız Sosyal Hizmet Uzmanı Sinem KARACAEV, yayında emeği geçen Oğuzhan KARA ve bu eseri internet sitemizde yayınlayarak sizlere ulaşmasını sağlayan Bilgi İşlem Web Sorumlusu Tıbbi Sekreter Abdulhamit ÇOŞKUN’a teşekkür ederiz.