Yozgat Şehir Hastanemiz Yoğun Bakım Salonunda Tedavi Gören Hastamıza Doğum Günü Sürprizi.
23 Ekim 2021

• DOĞUM GÜNÜ 01.JPG
  • DOĞUM GÜNÜ 02.JPG

Covid-19 pozitif teşhisiyle 2 aydır Genel Yoğun Bakım A salonunumuzda entübe olarak yatan 23 yaşındaki Enes YAZAN doktorlarımızın başarılı tedavileri ve sağlık çalışanlarımızın büyük bir özveriyle ilgilenmeleri neticesinde sağlığına kavuşmaya başladı.

Yozgat Şehir Hastanesi Ailesi olarak sayın Başhekimimizin de katılımı ile doğum günü kutlandı.

Yoğun Bakım sorumlusu Aynur KOÇAK bu fırsatı verdiği için sayın Mustafa KOZAN'a teşekkür ederiz dedi.

Enes'in doğum gününü tekrar kutlar, sağlığına kavuşmasında emeği geçen tüm çalışanlarımıza teşekkür ederiz.