Yozgat Şehir Hastanemiz Kadın Hastalıkları ve Doğum Servis Çalışanlarımıza Üstün Gayret ve Hizmetlerinden Dolayı Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa KOZAN Tarafından Teşekkür Belgesi Takdim Edildi. Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2021

Başhekimimiz “İnsan hayatının kutsallığına inanarak, bu saygın ve onurlu mesleği sevgi ve sabırla icra etmeleri ve Covid-19 ile mücadele kapsamında kurumumuzda gösterdikleri üstün gayret ve hizmetlerden dolayı Penbe KARACA ve Ekibine teşekkür eder, başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim” dedi.