Yeni Umutlarla Gelen 2021 Yılının Ülkemize, Milletimize ve Tüm Personelimize Sağlık, Mutluluk ve Huzur Dolu Günler Getirmesini Dileriz.
31 Aralık 2020

Kanuni Sultan Süleyman’ın dediği gibi:

‘’Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi

Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi…’’

Sağlık Hizmetlerinde daha da iyiyi hedefleyerek azimle çalışmanın heyecanı içerisinde, büyük bir özveriyle çalışan tüm personelimize çok teşekkür ederim. 2021'de inşallah daha iyi, daha güzel, sağlıklı, mutlu, huzurlu günler yaşarız.

Yozgat’ta en iyi sağlık hizmetini sunmak için yoğun bir çaba gösterdik. Halkımızın sağlıklı yaşam standardını yükseltmek, karşılaştıkları sağlık sorunlarını ortadan kaldırabilmek için; insan odaklı, kaliteli bir hizmet anlayışı için çalıştık. Yeni yılda da bu anlayışla çalışmalarımızı arttırarak devam ettirip, sağlıkta ilklerin yaşandığı hastane olarak yolumuza devam edeceğiz. 2020 yılı hem ülkemiz hem de dünya için zor bir yıl oldu. İnşallah 2021 yılı hepimizin yılı olacak. Yozgat Şehir Hastanesi ailesinin yılı olacak. Hep birlikte güzel şeyler yapacağız. İnsanların sağlıkla buluşmasına vesile olacağız"

Dünyada ve ülkemizde Covid-19 Pandemi hala devam etmektedir. Korunma önlemlerini tam olarak uygulama hususunda çok titiz ve duyarlı hareket edilim. Yeni Koronavirüs ile mücadelede göstereceğiniz hassasiyet ve destek için teşekkür ederim.

Yeni umutlarla gelen 2021 yılının ülkemize, milletimize ve tüm personelimize Sağlık, Mutluluk ve Huzur dolu günler getirmesini diler, bu güne kadar hedeflerimize ulaşmamızda desteğini esirgemeyen tüm  Sağlık çalışanlarımıza şükranlarımı sunarım.

Mustafa KOZAN

Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi