Yozgat Şehir Hastanesi II. Seviye olan Acil Servisimiz III. Basamak Acil Servise Yükseltilerek En Üst Seviyede Hizmet Vermeye Başlamıştır.
16 Aralık 2020

• IMG_6633.JPG
  • IMG_6639.JPG

Yozgat Şehir Hastanesimizde 2. Seviye olan Acil Servis seviyemiz 3. seviyeye yükseltilmiştir. Hastanemiz Başhekimi Uzm. Mustafa KOZAN yapmış olduğu  açıklamada: "Böylece hastanemizde Acil Servis birimimiz en üst seviyede hizmet vermeye başlamıştır. Üçüncü seviye Acil Servis Hizmetleri 24 saat uzman hekim kontrolünde, ileri tetkik yapabilme imkanı sağlayan tibbi donanıma  sahip ve her durumda yoğun bakım hizmeti verebilmeyi ifade etmektedir. Hastanemiz bünyesinde; İç Hastalıkları, Genel Cerrahi, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Ortopedi ve Travmatoloji, Kardiyoloji, Anestezi ve Reanimasyon branşlarında 24 saat kesintisiz hizmet verme esasına dayalı olarak uzman hekim düzeyinde Acil Sağlık Hizmeti verilmektedir.
Bununla birlikte üçüncü seviye Acil Servis hizmetleri ile beraber
her hastaya kolayca ulaşabilecek hasta başı görüntüleme ve tedavi uygulama sistemleri ile  donatılmış cihaz desteği ile hizmet kalitesi yükseltilmiştir.
Yozgat Şehir Hastanesi Ailesi olarak Üçüncü Seviye Acil Servis hizmetimizle beraber tüm halkımıza daha iyi hizmet vermeyi hedeflemekteyiz.3 seviye yükselmemizde emeği gecen Acilden sorumlu Başhekim Yardımcımız Burçin KAYA HÜSEYİNOĞLU, Acil servis sorumluları Uzm. Dr. Ramazan Oğuz ŞAHİN ,Mehmet DUMAN ve Osman ALACA basta olmak üzere tüm acil servis personellerine gönülden teşekkür ederim " diyerek sözlerini tamamladı.