Yozgat Şehir Hastanemiz Yeni Bir Hizmeti Hayata Geçirdi.
22 Temmuz 2020

Yozgat Şehir Hastanemiz yoğun bakımında tedavi görmekte olan hastalarımız ve hasta yakınlarının mağduriyet yaşamamaları adına beğeni toplayacak bir uygulamayı hayata geçirdi.
Başhekimimiz  Uzm. Dr. Mustafa KOZAN yaptığı açıklamada;
"Hastanemizde Koronavirüs Pandemisi döneminde Sağlık Bakanlığımız tarafından yayınlanan rehber doğrultusunda yoğun bakım hastaları için ziyaretçi kabul edilemediğini; hasta yakınlarının  aile bireylerini görmek istemeleri ve taleplerini hastane yönetimine iletmeleri üzerine böyle bir uygulamaya geçilmeye karar verildiğini, yoğun bakım bekleme salonundaki hasta yakınlarının ve yoğun bakımda bulunan hastaların tablet bilgisayarlar yardımıyla  fiziksel olmasa da görüntülü görüşmelerine olanak sağlanmış olduğunu belirtti. Son olarak da; uygulama ile yoğun bakımda  aile bireylerini göremeyen hasta yakınlarının taleplerinin karşılanmış olduğunu hasta ve hasta yakınlarının taleplerinin hastanemiz için önem arz ettiğini vurgulayarak sözlerini tamamladı."