Uzm. Dr. Mustafa KOZAN Yeni Başhekimimiz olmuştur.
16 Temmuz 2020

Yozgat Şehir Hastanemizde 3 yıldır Başhekim Yardımcısı olarak görev yapmakta olan Uzm. Dr. Mustafa KOZAN hastanemize 10 Temmuz 2020 tarihinden itibaren Başhekim olarak atanmıştır.
‌Başhekimimiz Uzm. Dr. Mustafa KOZAN göreve başlarken yaptığı açıklamada; sağlık tesisimize başvuran hastalara her türlü sağlık hizmetini uzman hekim ve eğitimli hemşirelerle vermeyi; hasta memnuniyetini en yükseğe çıkarmayı hedeflediklerini; il dışına nakillerin eksik olan hekim kadrolarımızın da en kısa sürede tamamlanması ile hastalarımızın başka yere gitmeye ihtiyaç duymayacağını her türlü tedavilerinin hastanemizde yapılabileceğini söyledi. Yozgat Şehir Hastanesi'nin Türkiye'nin ilk Şehir Hastanesi olduğunu faaliyetleriyle de ilklerde yer alan hastanemizin bundan sonraki süreçte de aynı başarılara odaklanacağını belirtti. Başhekim KOZAN; son olarak da hastanemizin bu seviyeye gelmesinde önemli pay sahibi olan geçmişteki Başhekimlerimize ve hastanemizde görev yapmış tüm Personellerimize teşekkürlerini iletti.
TWET_SAPLON_BAŞHEKİM.jpg