Hastanemiz Personellerinden Rahmi ERSOY Belarusta Düzenlenen Uluslararası Paralimpik Yüzme Turnuvasında 1 Altın 2 Gümüş Madalya İle Ülkemize Döndü. Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2020

• 1.jpeg
  • 3.jpeg
  • 4.jpeg
Hastanemiz personellerinden Rahmi ERSOY, 24-26 Ocak 2020 tarihleri arasında Belarus'un Minsk şehrinde düzenlenen uluslararası paralimpik yüzme turnuvasında 100 m ve 50m stilinde 2. lik ile, 100m kelebek stilinde 1.lik ödülünü elde etmiştir. Bu başarılarıyla engellerin aşılabilir olduğu farkındalığını uyandırdı. Yozgat Şehir Hastanesi ailesi olarak personelimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.