Bozok Üniversitesi eski öğretim üyesi ülkemizce tanınmış Obezite Cerrahisi uzmanlarından Prof. Dr. Oktay BANLI ve beraberindeki heyet hastanemizi ve başhekimimiz Op. Dr. Aziz Ahmet SUREL’i ziyaret ettiler. Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2018

• IMG_20180926_152013.jpg
  • IMG_20180926_150751.jpg

Bozok Üniversitesi eski öğretim üyesi ülkemizce tanınmış Obezite Cerrahisi uzmanlarından Prof. Dr. Oktay BANLI ve beraberindeki heyet hastanemizi ve başhekimimiz Op. Dr. Aziz Ahmet SUREL’i ziyaret ettiler. Prof. Dr. Oktay BANLI hocamız başta olmak üzere hastanemizi ziyarette bulunan kıymetli heyete nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederiz.