Başhekimimiz Op. Dr. Aziz Ahmet SUREL, Başhekim Yardımcımız Dr. İsmail ŞİMŞEK ve Kalite Yönetim Direktörümüz Dr. Damla KAYALP HIMSS tarafından Barselona’da düzenlenen “HIMSS/CHIME Leading the Next Wave of Healthcare Transformation Eğitimi”ne katıldılar. Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2018

• 1.jpg
  • 2.jpg
  • 3.jpg
Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimimiz Op. Dr. Aziz Ahmet SUREL, Başhekim Yardımcımız Dr. İsmail ŞİMŞEK ve Kalite Yönetim Direktörümüz Dr. Damla KAYALP HIMSS (Healthcare Information and Management Systems Society) tarafından Barselona’da düzenlenen “HIMSS/CHIME International Leadership Academy: Leading the Next Wave of Healthcare Transformation Eğitimi”ne katıldılar.