83. Pandemi Kurul Toplantısı Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa KOZAN Başkanlığında Toplandı.
22 Ekim 2021

Yozgat Şehir Hastanemizde Pandemi Kurul Toplantıları Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa KOZAN başkanlığında düzenli olarak devam etmektedir.

Hastanemiz Başhekimi Uz. Dr. Mustafa KOZAN başkanlığında; idari ekibimiz ve hekimlerimizin katılımıyla gerçekleştirilen kurul toplantısında;

01.11.2021 tarihi itibariyle poliklinik hasta sayısı idare ve hekimlerimizin insiyatifi ile MHRS hasta sayısı 42 den 50 e çıkarılmak üzere ve ayaktan 10 olmak üzere toplamda 60‘a çıkarılacak.

Post-op 2.Basamak ve C Yoğun Bakım ünitesine pratisyen hekim görevlendirilerek uzman hekimlerimizin polikliniklere daha fazla hasta bakmasına imkan sağlanacak şekilde düzenleme yapılacak. (MHRS artırılması amacıyla)

Haftada 3 gün olan Sağlık Kurulu sayısı 01.11.2021 itibariyle 2 güne düşürülerek Sağlık Kurulunda görevli doktorlarımızın polikliniklere daha fazla hasta bakmasına imkan sağlanacak şekilde düzenleme yapılacak. (MHRS artırılması amacıyla)

Özellikle Planlı Elektif vakalar bir sonraki pandemi kurulunda değerlendirilecek.

Hasta mağduriyetinin yaşanmaması ve MHRS artırılması yönünde fedakârlık gösteren hekimlerimize teşekkür ederiz.