Hastanemizde Kemoterapi Hastalarımıza Motivasyon Etkinliği Düzenlendi.
07 Ekim 2019

• 1.jpeg
  • IMG_3324.JPG
  • IMG_3335.JPG
  • IMG_3339.JPG
  • IMG_3343.JPG
  • IMG_3357.JPG
  • IMG_3362.JPG
Kemoterapi Gören Hastalara Moral Desteği
Yozgat Şehir Hastanemizde kanserle mücadele eden hastaların moral ve motivasyonlarını yüksek tutmak amacıyla etkinlik düzenlendi.
Hastane Başhekimimiz Op. Dr. İbrahim Akkurt, diğer yöneticilerimiz ile hasta ve hasta yakınlarının katıldığı etkinlik samimi bir ortamda geçti. Hasta ve yakınlarından bir taleplerinin olup olmadığını soran Başhekimimiz Op.Dr. İbrahim Akkurt, kemoterapi alan hastaların moral ve motivasyonlarının yüksek tutulmasının tedaviye büyük katkı sağladığına dikkati çekti.
Kanserin yayılmasını önlemek, tümörün küçülmesini veya yok olmasını sağlamak için yapılan ilaçlı bir tedavi olan kemoterapi süresince, morali yüksek tutmanın bağışıklığa olumlu katkı sunduğunu vurgulayan Beşhekim Op. Dr. İbrahim Akkurt, “Buradaki tedavi süresince amaç, bağışıklığı yeniden ayağa kaldırmak için çalışmak ve destek tedaviler ile yeniden güçlenerek kanseri tamamiyle yenmektir. Bu süreçte hasta ve hasta yakınlarımızın her türlü taleplerinde yanlarında olduğumuzu bilmelerini isteriz” dedi.
Hasta ve hasta yakınlarına hastane bahçesinde yetiştirilen lavanta çiçeklerinin armağan edilip çeşitli ikramlarda da bulunulan etkinlikte hastalar ve yakınları, gösterilen duyarlılık nedeniyle hastane yönetimimize teşekkür etti.