Enfeksiyon Hastalıkları Doktorlarımızdan Uzm. Dr. Adil Cihan MUTLU hastanemiz personellerine “Kırım Kongo Kanamalı Ateş” Hakkında Genel Eğitim Verdi. Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2019

• IMG_0255.JPG
  • IMG_0263.JPG
  • IMG_0238.JPG
  • IMG_0248.JPG

Enfeksiyon Hastalıkları doktorlarımızdan Uzm. Dr. Adil Cihan MUTLU hastanemiz konferans salonunda hastanemiz personellerine “Kırım Kongo Kanamalı Ateş(K.K.K.A)” hakkında genel eğitim verdi. Eğitimde İlkbahar aylarının yaklaşması ile kene vakalarına dikkat edilmesi, vücutta kene görülmesi durumunda kenenin çıkartılmayıp hemen en yakın sağlık kuruluşuna başvurulması gerektiği gibi konular hakkında bilgiler verildi.