Yozgat Şehir Hastanemiz Ödüllere Doymuyor.
28 Mayıs 2021

• SERTİFİKA 01.JPG
  • SERTİFİKA 02.jpg
  • SERTİFİKA 03.JPG

Yozgat Şehir Hastanemiz “Bebek Dostu Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi" Ödülünü Aldı.

Hastanemiz Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi WHO ve UNICEF tarafından önerilen Başarılı Anne Sütü Uygulamaları nedeni ile Bebek Dostu Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi Unvanı verilmiştir.

Türkiye’nin açılan ilk şehir hastanesi unvanına sahip olan Yozgat Şehir Hastanemiz hizmet vermeye başladığı ilk günden beri örnek uygulamalarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Hastanemiz Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirme sonucunda “Bebek Dostu Hastane” unvanını almıştı. Modern uygulamaların rehberliğinde sürdürdüğümüz çalışmalarla tam puan alarak, Başarılı Anne Sütü Uygulamaları nedeni ile “Bebek Dostu Yenidoğan Bakım Ünitesi” unvanını da kazandık. Yozgat Şehir Hastanesi olarak bu unvanı korumaya devam edeceğiz.

Bize bu gururu yaşatan Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesinde hizmet veren tüm personellerimize teşekkür ederiz.