Tüm Sağlık Çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı Kutlu Olsun

• YOĞUN BAKIM 1.jpg
  • IMG_5380.JPG
  • IMG_8018.JPG

Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimimiz Uzm. Dr. Mustafa KOZAN , 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada; Kanuni Sultan Süleyman’ın hasta yatağında söylediği söz olarak bilinen “Halk içinde mu’teber bir nesne yok devlet gibi, olmaya devlet cihânda bir nefes sihhat gibi” sözü günümüze ışık tutmaktadır.

Covid-19 virüsünden sonra bir kez daha anladık ki insan sağlığından daha değerli bir şey yok. Tek bir nefesin bile nasıl değerli olduğu bilinmelidir.

Hastanemiz bünyesinde görev alan 139 hekimimiz ve 875 sağlık çalışanımızla beraber, tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlarım” ifadelerini kullandı.

Koronavirüs salgınında gece gündüz demeden olağanüstü bir mücadele içerisinde yer alan tüm sağlık çalışanlarımızın nasıl hizmet verdikleri sağlığına kavuşan hastalarımız ve halkımız tarafından takdire şayandır.

İlk açılan Şehir Hastanesi olarak Yozgat halkına ve gelen tüm hastalarımıza en iyi sağlık hizmeti vermenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Yozgat Halkımıza bir kez daha üç tedbirde Maske, mesafe ve temizlik konusunda daha dikkatli olmalarını ümit ediyor sağlıklı günler diliyorum.” diyerek sözlerine son verdi.