Diyaliz, Kemoterapi ve Fizik Tedavi Ünitelerini Ziyaret Edildi
11 Eylül 2023

Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa Kozan ve İdari Ekibimiz her hafta düzenlemiş olduğu ziyaretlerine bu hafta Diyaliz, Kemoterapi ve Fizik Tedavi Ünitelerini ziyaret ederek devam etti.

Gerçekleşen ziyarette hastane yönetimimiz hastalara geçmiş olsun dileklerini iletirken, personellerimizle de sohbet ederek bir isteklerinin olup olmadığını sordu.

Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa Kozan, “Personellerimizin hasta ve hasta yakınlarının görüşleri bizim için değerli ve önemlidir. İdari ekibimizle ziyaretler gerçekleştirerek hastaların genel sağlık durumlarını yakından inceliyor ve isteklerini not ederek çözüme kavuşturmak için çalışmaya devam ediyoruz. Ziyarette ayrıca personellerimizle de görüşerek sunduğumuz hizmeti daha üst seviyelere çıkarmaya çalışıyoruz.’’ Dedi.

• ÜNİTE ZİYARETLERİ.JPG
  • ÜNİTE ZİYARETLERİ  (1).JPG