Yozgat Şehir Hastanemizde Hastane Afet ve Acil Durum Planı (HAP) Kapsamında Masa Başı ve Saha Tatbikatı Yapıldı
01 Eylül 2023

HAP Başkanı Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa Kozan’ın yönetmiş olduğu tatbikatta tüm HAP ekibi hazır bulundu.

Tatbikat sonrası konuşan Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa Kozan; ” Ülkemizin yaşamış olduğu Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizi etkileyen asrın felaketinin ardından olası bir deprem anında hastanemizin alacağı önlemler kapsamlı bir tatbikatla gözden geçirildi. İnşallah böylesi durum bir daha yaşanmaz. Bizler üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapabilmek için her zaman hazırlıklı olmalıyız. Tatbikatta görev alan ve emeği geçen İtfaiye Personellerine, AFAD Personellerine, İl Sağlık Müdürlüğü Personellerine, tüm çalışanlarımıza ve tatbikatımıza katılan Yozgat AFAD İl Müdürü Rifat Genç’e teşekkür ederim.’’ Dedi.

• HAP 12.JPG
  • HAP 11.jpeg