Hastanemiz Bahçesinde Yetişen Lavantalar Personellerimize, Hasta ve Hasta Yakınlarına Hediye Edildi
28 Ağustos 2023

Hastanemiz bahçesinde yetişen lavantalar Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa Kozan ve İdari Ekibimiz tarafından fedakârca çalışan personellerimize, hasta ve hasta yakınlarına dağıtıldı.

Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa Kozan; ’Bizler burada toplumumuzun sağlığına kavuşabilmesi için büyük bir çaba ve özveriyle çalışıyoruz. Aynı zamanda hastalarımızın ve personellerimizin memnuniyetini sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Hastanemiz bahçesinde yetişen lavantaları personellerimizle ve hastalarımızla paylaşmak ve onların yüzünde tebessüm olmak istedik.’’ Dedi.

• LAVANTA DAĞITIMI 1.JPG
  • LAVANTA DAĞITIMI 2.JPG