Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa Kozan Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar’a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu
17 Ağustos 2023

Gerçekleşen ziyarette Yozgat’ta sağlık konusu üzerinde karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Yozgat Bozok Üniversitesi’nde gerçekleşen ziyarette konuşan Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa Kozan;“ Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Yozgat Bozok Üniversitemize Rektör olarak atanan Prof. Dr. Evren Yaşar hocamıza hayırlı olsun ziyaretinde bulundum. Rektör hocamız Ankara Şehir Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Başhekimi oluşu sebebiyle Yozgat’a sağlık alanında ayrı bir değer katacaktır. Kendisi ile Yozgat’ın sağlığı için tam bir uyum içerisinde çalışacağız. Rektör Hocamız Prof. Dr. Evren Yaşar’a yeni görevinde başarılar diliyorum.” Dedi.

Yozgat Şehir Hastanesi ve Bozok Üniversitesi Araştırma ve Uygulama hastanesi tam bir iş birliği içerisinde Yozgat’ın sağlığı adına ne yapılması gerekiyorsa her zaman koordineli bir şekilde çalışmaların yürütüleceği ifade edildi.

Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa Kozan’ın nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar ise “Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi meslektaşım Uz. Dr. Mustafa Kozan ile önümüzdeki süreçte Yozgat’ta sağlık alanında ne yapılması gerekiyorsa yapacağız ve önemli projelere imza atacağız. Başhekimimize nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. ” Dedi.
Rektör Ziyaret.jpeg