EVLERDE GÖNÜL MESAİSİ DEVAM EDİYOR
31 Temmuz 2023

EVLERDE GÖNÜL MESAİSİ DEVAM EDİYOR

Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa Kozan, hastanede tedavi gördükten sonra sağlığına kavuşarak taburcu olan hastaları ziyaret etmeye devam ediyor.

Evlerde Gönül Mesaisi sloganıyla başlatılan ve taburcu olan hastalar ile iletişime geçerek kabul etmeleri durumunda ziyaret gerçekleştiren Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa Kozan, hastanemizde tedavi gördükten sonra sağlığına kavuşup sonrasında taburcu olan İlker Taşkın’ı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Elif Tinel ve İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcımız Mehmet Küçükaslan’ında katıldığı hasta ziyaretinde Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa Kozan, evlerde gönül mesaisi programının hastalar ve kendileri için faydalı ve moral verici bir uygulama olduğunu, her hafta devam edeceğini söyledi.

EVLERDE GÖNÜL MESAİSİ.jpg