Hastanemizde Kalite ve Verimlilik Birimi Tarafından Bina Turu Düzenlenerek Öz Değerlendirme Yapıldı
25 Temmuz 2023

Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa Kozan, İdari Ekibimiz, Kalite ve Verimlilik Birimi ve ilgili birim sorumlularının katıldığı sağlıkta daha iyi hizmet verebilmek için kurum içinde 3 gün süren öz değerlendirme yapıldı.

Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa Kozan yaptığı açıklamada; “Hastalarımıza daha verimli sağlık hizmeti verebilmek, personellerimizin çalışma koşullarını yerinde incelemek ve iyileştirmek için denetimlerimizi periyodik olarak yapıyoruz.” Dedi.

3 gün süren denetimlerde personel yeterliliği, hasta ve hasta yakını güvenliği, hasta bakımı, teknik altyapı yeterliliği, doküman yönetim sistemi, personel güvenliği, atık hizmetleri, temizlik, acil durumlarda verilecek kodlar, servis işleyişleri yerinde kontrol edilerek raporlar oluşturuldu.

• BİNA TURU (1).JPG
  • BİNA TURU (2).JPG